CRYSTALP е австрийска марка за висококачествена бижутерия с ръчно инкрустирани автентични Swarovski® камъни.

Crystalp е на световния пазар от 2000 годинаи вече е завладяла повече от 30 страни. От 2007 маркате се предлага на българския пазар от фирма Уни Верса М.Г., която е екслузивен вносител.

 

В България е и един от малкото фирмени магазин на Crystalp, който се намира набул. Витоша 29, т.к. Хавана, в София. Виж на картата.

Продуктите на Crystalp обаче можете да намерите в още 35 бижутерийни магазина из цяла България.

 Нашите продукти

В основата на изделията на Crystalp са прочутите Swarovski® камъни. Камъните са оригинални и ръчно инкрустирани във всяко бижу по специалната технология на заводите на Swarovski®. Този революционен метод за изящно шлифоване на камъните осигурява устойчивост, дълбоко проникване на цветовете и блясък, сравним с този на диамантите.

Crystalp използва изящните камъни Swarovski® и ги превръща в уникални бижута по собствен дизайн. Всяко изделие е ръчно полирано преди нанасяне на покритието от благородни метали – родий, който е от семейството на платината и злато. Бижутата са напълно изчистени от никел, което предотвратява появата на алергични реакции. Родият е много здрав метал, който гарантира запазването на блясъка на изделията.

Всички бижута на Crystalp се изработват в Австрия и се предлагат с официален сертификат за произходи гаранция за качество.

Пожелай го, можеш да го имаш!