Услуги за клиенти

Срокове & Доставка
Доставките от нашият електронен магазин се извършват в срокове от 2 до 5 работни дни в зависимост от града в който желаете да доставим поръчаният продукт. Фирма основен доставчик е Speedy.
Сигурност & Защита
Crystalp.bg не иска да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до Crystalp.bg с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. Crystalp.bg използва личната информация, с цел да установи по-добре вашите нужди и интереси и така да можем да ви предоставим услуги с по-добро качество.
Поръчване
Поръчките от нашият електронен магазин се приемат само по електронен път. Това означава че за да поръчате даден продукт, преди това трябва да се регистрирате. Ако желаете да поръчате продукт който не е наличен - също може да го направите но чрез изпращане на имейл order@crystalp.bg. Срокът за доставка на стоките които не са в наличност е 15 работни дни, след потвърждаване по имейла,че е възможна доставката! Ако желаете винаги може да се свържете с нас чрез формата за контакт.
Плащане & Промоции
Плащането на поръчки от нашият електронен магазин се осъществява с услугата наложен платеж при получаването на пратката. Самата доставка е в рамките на 7 лв.
Рекламации
Всички търговски и потребителски права и задължения се регулират от условията, посочени в сертификата, придружаващ стоката, както и от клаузите на българското законодателство.

В случай на лигитимна рекламация, имайте предвид и изискванията за:
1. Запазена оригинална опаковка (чл. 55, ал. 2, т.5 от ЗЗППТ)
2. Наличие на касов бон или фактура – абсолютно изискуем реквизит!
3. Транспортните разходи за рекламация на стока са за сметка на клиента.